VARAJASED SORDID

Solist- väga varajane, kollase koore ja sisuga. Tüüp B.
Red Sonia- väga varajane, punase koore ja helekollase sisuga. Tüüp B.

Gala- varajane, suuresaagiline, kollase koore ja tumekollase sisuga. Tüüp B.

Arielle- väga varajane, kollane, väga maitsev. Tüüp B. 

Fontane- keskvarajane, kollase koore ja sisuga. Tüüp B/C.

Maret- keskvarajane, punase koore ja kollase sisuga. Tüüp B/C. 

Birgit- keskvarajane, punase koore ja tumekollase sisuga. Tüüp B.



KESKVALMIVAD SORDID:

Laura- keskvalmiv, punase koore ja tumekollase sisuga. Väga maitsev. Tüüp B.

Piret- keskvalmiv, kollase koore ja sisuga. Tüüp B.

Reet- keskvalmiv, kollase koore ja sisuga. Saagikas. Tüüp B/C.

Teele- keskvalmiv, kõrgesaagiline, madalate silmadega, kollase koore ja sisuga. Tüüp B.


HILISED SORDID:

Ants- hilisepoolne, kollase koore ja sisuga. Säilib hästi. Tüüp B/C.

Jõgeva Kollane- hiline, maitsev, kollase koore ja tumekollase sisuga. Tüüp B/C.

Blue Congo- hilisepoolne, jahune. Sinise koore ja sisuga. Küpsetamisel värv ei muutu.            Antioksüdantide rohke. 


Tüüp B- sordid sobivad keetmiseks. On vähejahused, keevad ühtlaselt pehmeks ega lagune.
Tüüp C- sordid on keskmiselt jahused. Lagunevad osaliselt keetmisel.

Võimalus ette tellida. 



Voog. Tee ise koduleht!