VARAJASED SORDID

Solist- väga varajane, kollase koore ja sisuga. Tüüp B. Pakendid 2,5kg ja 10kg.
Red Sonia- väga varajane, punase koore ja helekollase sisuga. Tüüp B. Pakend 5kg.

Flavia- väga varajane, kollase koore ja sisuga, piklik-ovaalne, saagikas, väga maitsev. Tüüp B. Pakendid 2,5kg ja 10kg.

Gala- varajane, suuresaagiline, kollase koore ja tumekollase sisuga. Tüüp B. Pakend 2,5kg, 10kg ja 25kg.

Birgit- keskvarajane, punase koore ja tumekollase sisuga. Tüüp B. Pakend 2,5kg.

Baltic Rose- keskvarajane, punase koore ja tumekollase sisuga. Ovaalse ühtlase kujuga. Pakend 2,5kg.



KESKVALMIVAD SORDID:

Laura- keskvalmiv, punase koore ja tumekollase sisuga. Väga maitsev. Tüüp B. Pakend 2,5kg, 10kg ja 25kg.

Piret- keskvalmiv, kollase koore ja sisuga. Tüüp B. Pakend 5kg.

Reet- keskvalmiv, kollase koore ja sisuga. Saagikas. Tüüp B/C. Pakend 5kg.

Teele- keskvalmiv, kõrgesaagiline, madalate silmadega, kollase koore ja sisuga. Tüüp B. Pakend 5kg ja 25kg.


HILISED SORDID:

Ants- hilisepoolne, kollase koore ja sisuga. Säilib hästi. Tüüp B/C. Pakend 5kg ja 25kg.

Jõgeva Kollane- hiline, maitsev, kollase koore ja tumekollase sisuga. Tüüp B/C. Pakend 5kg.

Blue Congo- hilisepoolne, jahune. Sinise koore ja sisuga. Küpsetamisel värv ei muutu.            Antioksüdantide rohke. Pakend 3kg.


Tüüp B- sordid sobivad keetmiseks. On vähejahused, keevad ühtlaselt pehmeks ega lagune.
Tüüp C- sordid on keskmiselt jahused. Lagunevad osaliselt keetmisel.


Voog. Tee ise koduleht!